[ad_1]

سقط مکرر

دلایل سقط های مکرر و خود به خودی 

سقط های مکرر دلایل متعددی دارد شامل مواردی چون آناتومیکی، هورمونی، ناهنجاری های جفتی، ژنتیکی، عفونت ها و سطح پایین پروژسترون می باشد.

از دیگر عوامل مهم سقط مکرر جنین، فاکتور های ایمونولوژیک شامل پاسخ های خود ایمنی و آلو ایمنی است.

پاسخ های خود ایمنی مانند آنتی بادی های آنتی فسفولیپید، آنتی نوکلار، آنتی بادی ANA، آنتی تایروئید و پاسخ های آلوایمنی مانند آنتی بادی های ضد آنتی ژن های پدری .

از آن جایی که جنین یک عضو پیوندی سمی آلوژنیک تلقی می شود، یعنی نیمی از آنتی ژن های مادری و خودی و نیمی دیگر آن آنتی ژن های پدری است، برای سیستم ایمنی بدن مادر، بیگانه تلقی می شود.

شناسایی ایمونولوژیک آنتی ژن های پدری و پاسخ مناسب به سیستم ایمنی بدن مادر به آن ها، جهت زنده ماندن جنین ضروری است.

تعامل بین سیستم ایمنی مادر و بافت جنین سرنوشت و موفقیت یک حاملگی را تعیین می کند. در حاملگی طبیعی، مکانیزم های تنظیم کننده ی پاسخ ایمنی فعال هستند و این پاسخ ها را به طریقی که برای جنین آسیب زا نباشند و سلامت جنین را تامین کنند، تنظیم نمایند. یکی از این فاکتور های تنظیم کننده، فاکتور مهار کننده ی واکنش  مختلط لنفوسیتی است.

MLR، BF که موجب محافظت از جنین در مقابل سلول های کشنده ی سیستم ایمنی می شود. آزمایشگاه تشخیص پزشکی سیمرغ،  با انجام آزمایشان مربوطه و بررسی سطح پاسخ ایمنی مادر نسبت به آنتی ژن های پدری و مشاوره بالینی با همکاران پزشک در این حوزه، امکان ارائه راه کار های درمانی موفق تر را برای بیماران عزیز فراهم نموده است.

ب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *